Honda Civic 2019 Yang Baharu

Apakah 2019 Honda Civic baru?

Sewa Kereta Murah

Honda Civic adalah kereta pacuan depan yang terdapat di sedan, coupe dan gaya badan hatchback empat pintu. Ia bersaing dengan Hyundai Elantra, Nissan Sentra dan Toyota Corolla. Sedan dan coupe boleh dikuasakan oleh enjin empat silinder 158 kuasa kuda, enjin empat silinder 2.0 liter atau 174-hp, turbocharged 1.5-liter empat silinder, manakala hatchback biasa hanya datang dengan enjin 1.5 liter.

Iklan : Mencari Kereta Sewa Kuala Lumpur ? Layari https://www.karloop.com.my/kereta-sewa-kuala-lumpur/ dan dapatkan harga sewaan yang murah dan berpatutan

Bagi pemandu yang berprestasi tinggi, Honda menjual versi Si dan Type R dari Civic. Model Si boleh didapati dalam bentuk sedan dan coupe dan mempunyai versi 205-hp enjin 1.5 liter turbo. Type R ultra-performa hanya datang sebagai hatchback dengan empat tempat duduk dan dikuasakan oleh 306-hp, empat silinder 2.0 liter turbocharged. Manual enam kelajuan adalah satu-satunya penghantaran yang ditawarkan untuk Si dan Jenis R.

Apa yang Baru pada 2019 Honda Civic?

Sewa Kereta Ampang
Honda Civic 2019


Perubahan hadapan dan belakang gaya halus mengemas kini kelihatan sedan dan coupe. Di dalam, terdapat penebat bunyi yang lebih baik, trim terkini dan penambahan tombol kelantangan dan kekunci keras untuk sistem multimedia skrin sentuh Audio Paparan yang tersedia. Slot tahap Sport baru di antara asas LX dan Midlevel EX, dan ciri-ciri keselamatan aktif Honda Sensing kini standard. Honda Sensing termasuk kawalan pelayaran adaptif, amaran perlanggaran ke hadapan dengan brek kecemasan automatik, amaran berlepas lorong, bantuan pemanduan lorong dan lampu tinggi rasuk automatik. (Model Si dan Type R tidak dapat Honda Sensing).

Apakah ciri-ciri yang terdapat pada 2019 Honda Civic yang Paling Penting?


Suite Sensing Honda menambah banyak ciri keselamatan aktif yang berguna kepada senarai ciri standard Civic. Melangkah ke trim Sukan membawa sistem multimedia skrin sentuh Audio Paparan dengan sambungan Apple CarPlay dan Android Auto. Bergerak ke trim EX membawa sistem LaneWatch yang berguna Honda, yang menggunakan kamera di cermin sisi penumpang untuk membantu anda memerhatikan perkara di sebelah kanan kereta, seperti pengendara basikal di lorong basikal.

Iklan : Ingin mendapatakan kereta sewa Ampang yang murah ? Klik link ini https://www.karloop.com.my/kereta-sewa-ampang/

Sekiranya saya Beli 2019 Honda Civic?


Tahap trim yang lebih rendah dari Civic menyampaikan pengalaman memandu yang menarik, dan keluaran Tipe R jenis keluaran tinggi yang menyeronokkan memandu jauh. Ia bernilai melihat enjin 1.5 liter turbo di atas asas 2.0 liter kerana ia menawarkan prestasi yang lebih baik dan jarak tempuh gas.