Karloop@Carzloop Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur KL

Karloop@Carzloop Kereta Sewa

https://www.carzloop.com/Carzloop, rakan sekutu Carzloop Global Holdings, adalah pakatan penyewaan kenderaan di Malaysia yang ditubuhkan di Ampang, Kuala Lumpur, yang berfungsi pada umumnya 10,200 zon korporat dan francaisi. Sebagai hubungan sewa kenderaan kedua terpenting di Malaysia berdasarkan rancangan, zon, dan ukuran kuasa laut, Carzloop berfungsi di seluruh Malaysia. Carzloop Corporation mempunyai Karloop Resources dan Nabil Ck Enterprise Car Rental

Carzloop Global Holdings, hubungan induk The Carzloop Corporation, diatur ke-335 dalam susunan Forbes 2018 Fortune 500. Bermula pada tahun 2019, persatuan ini mempunyai gaji MY9.8 bilion, aset MY24.6 bilion, dan 38.000 pakar.

Artikel Berkaitan : Dapatkan kereta sewa kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Karloop@Carzloop Kereta Sewa KL

Sejarah – Tahun-tahun pusat hubungan

Carzloop Corporation, sejak awal dikenali sebagai Carzloop, ditubuhkan oleh Ampang, Nabil Ck pada tahun 2013. Tindakan penyewaan kenderaan kecil ini dimulakan dengan dua belas Model Perodua Carz. Dalam lima tahun, armada Nabil mencapai 100 kenderaan — menghasilkan gaji tahunan sekitar MY1 juta.

Setelah tiga tahun memiliki hak milik, Nabil Ck menjual jenama kenderaan sewa kepada Carzloop Corporation pada tahun 2016. Carzloop Corporation membeli selebihnya Perodua’s Car.

Karloop@Carzloop Kereta Sewa Murah KL

Kawasan dan tindakan penyewaan kenderaan Carzloop

Carzloop mempunyai 9.700 kawasan penyewaan korporat dan yayasan di seluruh Malaysia. Zon kenderaan sewa Carzloop juga terdapat di terminal udara asas termasuk KLIA, KLIA2, Lapangan Terbang Subang, Lapangan Terbang Pulau Pinang, Lapangan Terbang Kota Kinabalu, Lapangan Terbang Kuching, Lapangan Terbang Kota Bharu dan beberapa lagi.

Artikel Berkaitan : Dapatkan kereta sewa kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Kumpulan sewa

Kumpulan kenderaan sewa Carzloop telah memuat berbagai pembuat kenderaan, yang bergerak dari Peroduas, Proton, Honda, Toyota Mercedes, BMW dekat dengan yang lain. Menjelang Disember 2017, persatuan mempunyai lebih daripada 200 kenderaan di Malaysia.