Pembuli Jalanan – Cara untuk tangani

Kaedah yang paling berkesan untuk Menangani Kemarahan Jalan Anda dan Berinteraksi dengan Komuter yang Menggerakkan Anda Gila

https://www.itsnabilck.com/kereta-sewa-kl/

Telah dinilai bahawa 80 peratus pemandu mengalami kemarahan jalanan. Pasangkan dengan cara yang kita lalui selama 300 jam memandu setiap tahun dan tidak ada yang tidak dijangka tempat tanpa lelaki ini yang terkenal dengan penekanan brek, isyarat menjauhkan diri, dan celana pendek telah membuat banyak kebimbangan dalam hari biasa kita sehari-hari kewujudan.

Untuk lebih mudah melihat bagaimana mengurus jalan-jalan dan mengalahkan kekecewaan memandu, kami meminta Dr Robert Nemerovski, seorang ahli terapi dan pakar memandu kemarahan dan kemarahan jalanan untuk berkongsi beberapa petunjuk.

Apakah Kemarahan Jalan Raya?

Kemarahan jalanan meningkat antara sekurang-kurangnya dua pemandu. Nemerovski mengatakan bahawa pemandu memasuki surat-menyurat yang tidak berguna tanpa ada cara untuk membincangkannya, jadi mereka menunjukkan rasa tidak puas hati mereka terhadap kenderaan yang bergerak. Pecutan itu berlaku kerana kita bersedia untuk memerhatikan pemandu yang mengerikan. Pada dasarnya, kita mencari individu untuk menjadi panik, atau seseorang untuk menangguhkan atau mengganggu kita.

Kami Semua Pemandu ‘Hebat’

“Perlu diingat, kita semua bersama-sama,” kata Nemerovski.

Seperti yang ditunjukkan oleh Nemerovski, kesan kami tentang kemarahan jalanan telah banyak dibentuk oleh media untuk memasukkan bukit bukit yang menggunakan kelawar dan orang-orang macho yang berperang. Jelas, itu akan mengatakan kita tidak, bukan? Untuk yang lebih keterlaluan, kami walaupun semuanya melihat artikulasi kemarahan jalanan seperti mengikuti dengan dekat, menyala-nyala, menyala, memarahi kesat, atau mengetuk brek sebagai perdagangan antara pelakunya dan mangsa. Pada saat kita mengalami ini, kita menjadi orang yang dipersoalkan.

Dalam semua kenyataan, kita secara keseluruhan menambah pemahaman setiap orang tentang dan lain-lain. Dalam pemeriksaan doktor Nemerovsk, dia meminta agar subjek membezakan tanda atau amalan kemarahan jalanan dan keadaan selepasnya yang telah mereka lakukan. “Ia luar biasa dengan alasan bahawa subjek secara konsisten merasa mereka adalah pemandu yang betul, jujur, boleh diterima, namun mengaku melakukan perkara-perkara ini,” katanya kepada The Manual.

Semua yang diperlukan adalah satu individu untuk mengurangkan kesulitan jam sibuk dan kami merasakan mereka adalah pelakunya dan kami adalah orang yang dipersoalkan. Itu menjadikan kita gila. “Individu berkeliaran dengan banyak kemarahan. Media telah menarik garis antara rasa tidak senang memandu biasa berbanding pengawal jalanan, namun sebenarnya ketidakselesaan, ketidakpuasan, dan kemarahan setiap orang mempengaruhi pemandu yang berbeza,” kata Nemerovski.

Petunjuk langkah demi langkah untuk Menangani Kemarahan Jalan Raya

Tetapkan Mood

Ketahui perasaan yang anda bawa ke dalam kenderaan anda. Hari yang sengit di tempat kerja? Pertempuran dengan S.O anda? Lebihan bourbon pada malam sebelumnya? Anda bertanggungjawab untuk menentukan keadaan fikiran di dalam kenderaan anda sehingga anda dapat menarik minat dengan sedikit rasa tidak puas hati. Ganti logam lulus 80-an anda ke pusat latihan. Mainkan muzik yang menempatkan anda di ruang depan yang layak, cubalah refleksi pantas, tetapkan suhu, minum air, pada ketika itu tekan pedal ke logam.

Berhenti Membuat Penilaian Keperibadian

Anda memandu dan seseorang keluar dan mencapai sesuatu yang tidak betul. Perhatikan jika otak anda sah untuk memecahkan watak mereka atau membuat keputusan tergesa-gesa mengenai tempat mereka tinggal, aktiviti mereka, atau pakatan politik. “Ini suatu keajaiban yang disebut dehumanisasi,” kata Nemerovski. “Anda boleh membiarkan diri menjadi lebih kuat terhadap seseorang ketika menganggap mereka sebagai manusia.”

Anda benar-benar tidak memikirkan apa-apa tentang individu itu dan tidak mempunyai pilihan untuk merasa lebih baik atau bertindak dengan cara yang berbahaya yang menjadikan kehidupan mereka dan bantuan pemerintah tidak seperti yang anda miliki. Sekiranya seseorang memotong anda, ketuklah humor anda dan percaya, “Mereka mungkin terlambat ke kelas atau akan membuang jins mereka.” Kami semua pernah ke sana.

Percubaan Dengan Kebaikan

Dengan sengaja membiarkan orang lain bergabung dan lulus. Lebih baik mempercayainya, semestinya menyenangkan. Ini boleh menyebabkan tindak balas perhatian yang berantai yang berputar kembali kepada anda apabila anda sangat memerlukannya, atau pada tahap apa pun anda akan merasakan betapa mudahnya dan bahawa bersikap sopan tidak menangguhkan perjalanan anda secara melampau.

Jalan di Jalan Tinggi

Tukar ke lorong lain, biarkan pedal-pushher melintas, dan melepaskan pertengkaran remaja yang terus berjalan. Sekiranya anda mengira nilai anda sebagai lelaki dengan mengalahkan nenek kepada lampu merah berikut, anda harus mempertimbangkan untuk berbincang dengan pakar seperti Nemerovski. Tidak ada aib kerana perlu memahami kegusaran anda.

Iklan : Dapatkan sewa kereta kl anda bersama kami. Hubungi kami di 019 967 1127 untuk kereta sewa murah kl. Jangan tunggu lama-lama, sewa kereta kl anda sekarang.